Het noorderlicht in Yukon

Het noorderlicht in Yukon

Staat het noorderlicht op uw bucketlist? Yukon in Canada is een van de plekken waar u dit prachtige natuurwonder kunt aanschouwen. Maar u kunt veel meer in Yukon! Lees hier verder waarom u Yukon niet moet overslaan.

Reis naar Yukon, Canada

Wilt u naar Yukon afreizen om het noorderlicht te bewonderen? Dan is dit een perfecte plek. Maar er zijn nog meer dingen die Yukon de perfecte reisbestemming maken. Yukon heeft een beroemde goudzoekers historie en oude goudmijnen die u kunt bezoeken. Yukon beschikt ook over een adembenemend landschap. Er leven ook verschillende diersoorten in Yukon. U kunt hier beren en elanden spotten. En u kunt de verschillende sfeervolle steden en dorpjes van Yukon bezoeken, of een dagje naar de kust.

Noorderlicht reis naar Yukon

De beste reistijd om het noorderlicht in Yukon te spotten is tussen 1 september en 31 maart. De dorpjes Dawson city en Whitehorse zijn perfecte plekken om het noorderlicht te spotten. Ik raad u een accommodatie in deze omgeving aan. S Avonds kunt u dan perfect op zoektocht naar de mooiste plek om het Noorderlicht te bekijken. Yukon in Canada staat bekend als een van de betere plekken om dit natuurwonder te beschouwen.

Reizen naar Canada

Enthousiast geworden om dit natuurwonder in het echt te gaan beschouwen? Of heeft u nog extra redenen nodig? In dit artikel geef ik u 10 redenen waarom u naar Canada moet reizen. Bent u al overgehaald vergeet dan niet voordat u op reis gaat uw Visum voor Canada aan te vragen.